Werken bij Alldrik

Alldrik is van oorsprong een familiebedrijf en zo wordt er ook omgegaan met het Alldrik Team. Het Alldrik Team is een warm nest, waarin iedereen bereidt is om extra stappen te zetten waar nodig. Daarnaast helpen wij elkaar en kunnen wij op elkaar vertrouwen én bouwen als professionals in het Sociaal Werk. Wij zijn erg trots op ons ‘Alldrik Big Family’ concept en zijn daarbij op zoek naar mensen die voor lange tijd én vanuit hun hart bij ons willen komen werken in de natuurlijke setting van de Zorgboerderij en/of de Landvilla. Kenmerken van onze Alldrik Familie zijn:

- Flexibel

- Betrouwbaar

- Eerlijk

- Stabiel

- Leergierig

- Ontwikkelingsgericht

- Teamplayer

- Warme Persoonlijkheid

Herken jij je in (een deel) van deze eigenschappen, voel jij je aangetrokken tot ons ‘Alldrik Big Family’ concept én weet jij het Samen 100% principe met jouw collega’s en de deelnemers te volgen? Ben jij leergierig en kan jij tegen een voortdurend veranderende omgeving waarin er continue een uitdaging voor ontwikkeling ligt? Ben jij bereidt jouw ‘vaste' momentjes of dagen af en toe op te geven voor het team en het hogere doel om daarmee flexibel inzetbaar te zijn?

Dan ben jij wellicht een potentiële nieuwe collega die wij dan ook met alle warmte zullen verwelkomen!

De volgende vacatures voor Alldrik zijn beschikbaar:

Wij bieden: een innoverende en kennisrijke leeromgeving waarbij er veel actief gebruik wordt gemaakt van verschillende methodieken binnen een rijk team van ervaring en verschillende opleidingen. Daarnaast is het op een zeer landelijke omgeving, waarin je elke stagedag lekker in de natuur bezig kan met jouw onderzoek en praktijkontwikkeling met verschillende doelgroepen én alle leeftijden. Ten slotte is de directeur/eigenaar jouw leermeester met meer van 40 jaar ervaring en als geregistreerd Jeugd- en Gezingsprofessional (SKJ).

Wij vragen: 3e of 4e jaars HBO sociaal werk student met interesse om na de studie bij het team aan te haken en daarmee met oog op een vaste werkplek. Daarbij sta je open voor het leren om zelfstandig met cliënten te werken en leer je van het team om de rol als sociaal werker ook tijdens je stage aan te nemen. Hierbij wordt ook beschikbaarheid in de weekenden verwacht.

Vestiging: Alldrik Zorgboerderij te Markelo

Wij bieden: een hecht team van mensen die gezamenlijk optrekken om de beste zorg te leveren aan verschillende doelgroepen en leeftijden. Maandelijks is er een gezamenlijke borrel of activiteit om de onderlinge sfeer zo goed mogelijk te maken. Daarnaast kijken we naar jouw kwaliteiten en hoe wij die in kunnen zetten binnen Alldrik, zodat jij écht vanuit je hart werkt en doet waar jij goed in bent.

Wij vragen:
naast de genoemde opleiding en registratie vragen wij flexibele inzet zowel doordeweeks als in het weekend. In verband met de registratie als SKJ professional zal dit sowieso de woensdagmiddag en de zaterdag of zondag betreffen. Daarnaast zoeken wij een opgewekt persoon die oplossingsgericht te werk kan gaan en een positieve sfeer met zich meebrengt. Iemand die naast andere mensen kan staan en vanuit het Samen 100% principe zowel richting zijn teamleden als de deelnemers kan werken. Het werk wordt zowel in Markelo als in Bathmen verricht, dus wonende in deze omgeving is een pré.

Vestiging: Alldrik Zorgboerderij te Markelo & Alldrik Landvilla te Bathmen

Wij bieden: Zelfstandig werk binnen een één-op-één setting in een prachtige landvilla met 4 hectare grond, een bostrekker, gereedschap en tuin waarbij er veel mogelijkheden tot zinvolle dagbesteding zijn. Daarnaast wordt de woongroep langzaam uitgebreid, waardoor er meer ruimte zal gaan ontstaan om samen te werken met een collega. Alldrik werkt vanuit het Geluksgericht werken en het Samen 100% principe, waardoor jij als professional vanuit je hart werkt en in je kracht gaat staan om samen met de cliënt het beste uit de dag te halen. Hierin is er veel vrijheid van invulling en weinig strakke kaders waar je aan gehouden wordt. Als jij het gedrag van écht complexe hulpvragen verstaat en weet in te spelen op gedeelde interesses, dan ligt er zeker een prachtige baan voor je klaar. Wij nemen alleen nog personeel aan met het oog op een lang en vast dienstverband, omdat wisselingen niet goed zijn voor de specifieke doelgroep van Alldrik. Een vast team met vaste gezichten is het uitgangspunt.

Wij vragen: Vaste en flexibele beschikbaarheid, zowel doordeweeks als de weekenden 24/7. Daarnaast moet jij volledig zelfstandig kunnen werken, stevig in je schoenen staan, tijdig durven te signaleren en weten in te grijpen. BHV is een pré. Een MBO 4 of HBO opleiding richting de zorg is een vereiste. Heb jij een MBO 3 opleiding richting de zorg, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV en kunnen wij kijken wat er mogelijk is. Hierbij vragen wij wel rekening te houden met eventuele extra opleidingskosten om te worden omgeschoold, deze kosten kun je vinden via EVC bij jaren ervaring of via een BBL traject.

Vestiging: Alldrik Landvilla te Bathmen

Vacature: https://www.indeed.nl/vacatures?q=Alldrik&l&vjk=b65533a21690e2f1

Wij bieden: een enthousiast team die erg dankbaar is voor alle extra hulp die binnen komt. Een gezellige sfeer zowel in het team als met de deelnemers. Twee koffiemomenten per dag inclusief.

Wij vragen: met name ter ondersteuning van het team met koffie zetten, praten met ouderen en enkele schoonmaakactiviteiten kan het Alldrik team wat versterking gebruiken. Hierbij vragen wij minstens twee vaste dagdelen per week mogelijk uw hulp. Bij interesse, neem dan via hier contact op.

Wij bieden: een enthousiast team die erg dankbaar is voor alle extra hulp die binnen komt. Een gezellige sfeer zowel in het team als met de deelnemers. Twee koffiemomenten per dag inclusief.

Wij vragen: met name ter ondersteuning van het team met koffie zetten, praten met ouderen en enkele schoonmaakactiviteiten kan het Alldrik team wat versterking gebruiken. Hierbij vragen wij minstens twee vaste dagdelen per week mogelijk uw hulp. Bij interesse, neem dan via hier contact op.