Schrijf een review

5,0 rating
27 juli 2021

We willen jullie ontzettend bedanken voor alle zorg en aandacht die jullie Joël hebben geboden en wensen jullie en jullie team heel veel succes toe in de toekomst. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.
Joël is bij de Alldrik Zorgboerderij begonnen in de dagbesteding met een leeftijd van 4 jaar en is bijna 5 jaar lang bij Alldrik gebleven waarbij hij ook heeft leren logeren.

Fam. ten Brinke, ouders Joel
5,0 rating
28 juni 2021

perfecte op maat gemaakte bege;eif=ding goed perspectief .
papa mama manon jullie zijn de beste kush=jes je zoon rick

rick van der giesen client
5,0 rating
5 mei 2021

Een Mooie boerderij het is kleinschalige
En rustige mensen
En ze weten wat ze moeten doen als er iets aan de hand is
En je kan aan elk iemand vertellen wat je in de weg zit zo van als je niet lekker in je vel zit

Sophie
4,0 rating
5 februari 2021

Kleinschalig, altijd welkom, kleine groepjes, persoonlijke aandacht, gezellig.

Deelnemer
5,0 rating
5 februari 2021

Afgelopen 6 maanden stage mogen lopen op de zorgboerderij van Alldrik.
Door de verschillende doelgroepen geeft Alldrik de mogelijkheid om je te ontwikkelen.
Daarnaast biedt Alldrik veel verschillende activiteiten aan, waarbij je de vrijheid krijgt om zelfstandig aan het werk te gaan.
Een hecht team, met veel gezellige deelnemers!

Elske, stagiaire persoonlijk begeleider MBO 4
4,0 rating
20 november 2020

Altijd leuk met de paarden werken en paardrijden. Begeleiding is helemaal geweldig. Altijd wel gezellig met de andere deelnemers. Gezellig praten en doen. Met bepaalde dingen mag meer opruimen.

S Kolkman - Deelnemer
4,0 rating
20 november 2020

Een leuke zorgboerderij waar je veel kunt leren en doen.
Ik vind dat ze goed te werk gaan in het begeleiden en me goed begrijpen.

Olav Bosch - Deelnemer
5,0 rating
5 november 2020

Altijd goede communicatie, duidelijk in alles. Jullie weten waar je het over hebt en handelen daar ook naar. Bij “problemen” kunnen we altijd bellen/appen en wordt er een oplossing gezocht.

Fam. ten Brinke, ouders zoon 8 jaar
5,0 rating
31 oktober 2020

Inmiddels al een aantal jaren bij Alldrik aan het werk. Een mooie organisatie, die zich continu blijft doorontwikkelen en écht betrokken is. Alldrik voelt als één grote familie waar iedereen zich thuis kan en mag voelen!

Suzan, persoonlijk begeleider
5,0 rating
31 oktober 2020

Mijn zoon komt al en tijdje op de zorgboerderij
Het heeft hem enorm geholpen stappen in de goede richting te maken
Hij heeft echt zijn plekje gevonden

Dougina, moeder
5,0 rating
31 oktober 2020

Top bedrijf!

Wim den Heijer, Deelnemer NAH