“Natuurwinkeltje”

Natuurproducten

Alldrik kwaliteit: echt puur natuur!

In het "natuurwinkeltje" van Alldrik worden groente, fruit en andere puur natuur producten van A-kwaliteit verkocht uit onze eigen tuinderij: gegarandeerd puur natuur: vanzelfsprekend onbespoten, zonder gebruik van biociden, kunstmest, pesticiden en andere chemische bestrijdingsmiddelen. Voor mensen die voor echte puur natuur gaan en bovendien voor sociaal en maatschappelijk kiezen is Alldrik een prima keus. 
Zelf gekweekt, de kortste route van land naar klant en je ondersteunt werkgelegenheid en participatie voor mensen met een beperking.

Meehelpen in de echte puur natuur tuinderij

Zorgvragers kunnen als ze dat leuk vinden meehelpen in puur natuur tuinderij bij het poten, wieden, oogsten, bij het bijvullen van de producten. Daarnaast is het mogelijk om contact met klanten te hebben door deze te helpen in de natuurvoedingswinkel.

Alldrik eieren zijn tegelijk scharreleieren, vrije uitloop en puur natuur

In de natuurvoedingswinkel van Alldrik zijn onze enige echte Alldrik puur natuur eieren verkrijgbaar. Onze kippen die in een grote ren vrij kunnen lopen, worden uitsluitend gevoerd met puur natuur voedingsstoffen: restanten uit onze eigen groentetuin en biologische legkorrels.