Manon van der Giesen Blog Alldrik

Gezamenlijk beleid schrijven voorkomt onnodige investeringen

Gezamenlijk beleid schrijven voorkomt onnodige investeringen

Blog Manon

Vandaag was er een ambtenaar bij mijn opleiding tot Master Social Work, die als gastdocent kwam vertellen hoe de nieuwe aanbesteding er mogelijk (waarschijnlijk) uit kwam te zien binnen die gemeente. Daar vind ik een hoop van, maar het belangrijkste: op mijn vraag of hier de sociaal werkers, de inwoners en de deelnemers bij betrokken zijn was het antwoord 'nee'. Waarom zitten wij als sociaal werkers niet aan de zogenoemde tekentafel voor deze mogelijk nieuwe aanbesteding? Waarom wordt het werkveld niet betrokken om het sociaal domein te verbeteren? Ik nodig gemeenten uit om (vertegenwoordiging van) de sociaal werker aan tafel te zetten, want dan kom je te weten wat รฉcht nodig is en wordt er draagkracht gecreรซerd om dat plan dan ook uit te voeren. Tevens nodig ik de sociaal werkers uit om zich te laten horen en mee te praten.

Het belang dat het sociaal werkveld aan tafel komt snijdt het mes aan twee kanten. Laten we ons vooral richten op het ๐•พ๐–†๐–’๐–Š๐–“ tijdens deze (kerst)periode. We kunnen elkaar helpen de oplossing te vinden om het goed te doen voor juist dรญe mensen die het nodig hebben.

๐Ÿ‘‰ย ๐˜‹๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ณ๐˜ฆรซ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ

Graag denk ik mee.

Manon van der Giesen
Ondernemer & Coรถrdinerend Begeleider Alldrik

Geplaatst in Blog en getagd met , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *