Alldrik Zorgboerderij

De Alldrik Zorgboerderij is in 2011 officieel opgericht met als doelen: geluk gericht werken, zorg op maat leveren mét persoonlijke aandacht en Samen 100% tussen begeleider en de deelnemer.
De zorgboerderij is gestart door de familie Van der Giesen met zowel Sociaal Werk als Bedrijfskunde achtergrond. In de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot een gezamenlijke warme familie, waar de wisselwerking wordt gezocht tussen alle leeftijden en doelgroepen. Er wordt op een fraai gelegen landelijke en prikkelarme plek gewerkt aan het zich bij Alldrik helemaal thuis en veilig leren voelen, zelfstandigheid, zelfontplooiing en talentontwikkeling binnen de eigen mogelijkheden, binnen een breed aanbod van diensten, helemaal op maat, ook voor mensen die dreigen tussen wal en schip te vallen.

Alldrik biedt begeleiding en ondersteuning met dagbesteding, ambulante individuele begeleiding bij mensen thuis, individuele begeleiding op de Alldrik locatie in Markelo, logeeropvang, naschoolse opvang en/of opvang bij (dreigende) schooluitval.
Met een deskundig en betrokken team MBO en HBO/SKJ en Master SKJ Jeugd- en gezinsprofessionals biedt Alldrik tevens ondersteuning bij complexere vormen van beperkingen. Elke dag zet ons team zich in om de intrinsieke motivatie van de deelnemers te mobiliseren en tevens door anders te kijken naar eventueel (probleem)gedrag, zodat deelnemers zich optimaal veilig en begrepen voelen en zo kunnen ontwikkelen.

Het binnen Alldrik gehouden klanttevredenheidsonderzoek onder de deelnemers gaf in 2023 een gemiddelde score van een 8,8 voor de begeleiding!
4,7
4,7 van 5 sterren (gebaseerd op 11 reviews)
Uitstekend73%
Heel goed27%
Gemiddeld0%
Kan beter0%
Kan veel beter0%

Naar de review pagina

Facebook

3 months ago

Alldrik
Foto's uit het bericht van Winsie Party Rental ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 months ago

Alldrik
Springkussens en opblaasspellen geleverd bij Alldrik voor het 12,5 jarig jubileum! Gefeliciteerd 🎈 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook