Alldrik Zorgboerderij

De Alldrik Zorgboerderij is in 2011 officieel opgericht met als doelen: geluk gericht werken, zorg op maat leveren mét persoonlijke aandacht en Samen 100% tussen begeleider en de deelnemer.
De zorgboerderij is gestart door de familie Van der Giesen met zowel Sociaal Werk als Bedrijfskunde achtergrond. In de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot een gezamenlijke warme familie, waar de wisselwerking wordt gezocht tussen alle leeftijden en doelgroepen. Er wordt op een fraai gelegen landelijke en prikkelarme plek gewerkt aan het zich bij Alldrik helemaal thuis en veilig leren voelen, zelfstandigheid, zelfontplooiing en talentontwikkeling binnen de eigen mogelijkheden, binnen een breed aanbod van diensten op maat wat Alldrik jaarlijks verder uitbreid. Zowel de dagbesteding, ambulante begeleiding bij mensen thuis, individuele begeleiding op de Alldrik locatie als de logeeropvang krijgen steeds verder vorm. Wij proberen het antwoord te geven op complexe vraagstukken, waar andere zorginstellingen vaak niet weten wat een passend antwoord is.

Het klanttevredenheidsonderzoek onder de deelnemers in 2022 gaf een gemiddelde score van een 8,7 voor de begeleiding!

Elke dag zet ons team zich in om de intrinsieke motivatie van de deelnemers te mobiliseren, zodat zij zich optimaal veilig en begrepen voelen en zo kunnen ontwikkelen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Alldrik en de projecten? Dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt 4 keer per jaar verstuurd en is niet bedoelt om te 'spammen', maar puur om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Wij vinden het leuk om dat met u te delen.

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (gebaseerd op 11 reviews)
Uitstekend73%
Heel goed27%
Gemiddeld0%
Kan beter0%
Kan veel beter0%

Naar de review pagina

Facebook

10 months ago

Alldrik
🌼 PLEK BESCHIKBAAR VOOR DAGBESTEDING 🌼Er zijn nog meerdere plekken beschikbaar voor dagbesteding bij Alldrik Zorgboerderij van dinsdag t/m vrijdag. Bent u of kent u iemand en op zoek naar een passende dagbesteding? Neem dan snel contact op met ons om de mogelijkheden met elkaar te bespreken! Dit kan door te mailen of bellen naar info@alldrik.nl of 0547-260550.Het dagprogramma bij de zorgboerderij gaat uit van intrinsieke motivatie, dit houdt in dat er activiteiten worden aangeboden die binnen uw interesses liggen en waar u voldoening uit haalt. Zowel buiten als binnen is er een divers aanbod in activiteiten (o.a. helpen bij huishoudelijke karweitjes als koken/bakken, het verzorgen van de dieren, creatieve activiteiten en werken in de tuin). Deze activiteiten worden aangeboden vanuit de Geef-me-de-5 en Triple C methodiek. Elke ochtend wordt er 1 op 1 samen met u een dagprogramma gemaakt waarbij er gewerkt wordt aan persoonlijke doelen. Alldrik wil dat mensen zich helemaal fijn en veilig leren voelen en succeservaringen op doen om doelen te behalen. Voor meer informatie over onze zorgboerderij en werkwijze kunt u een kijkje nemen op: www.alldrik.nlHopelijk zien we elkaar snel! 😄 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook