Alldrik – Zorg mét persoonlijke aandacht

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].

Alldrik biedt betrokken zorg op maat, voor iedereen! Exclusieve zorg door specialisatie,
talentontwikkeling en de kwaliteit van leven voor mensen met een beperking: jong en oud.

Arcon Menselijke Maat heeft de score Geluksgericht werken bij Alldrik vastgesteld op 89%. Dit gebeurd door echt maatwerk en betrokken zorg. Een belangrijke pijler is talentontwikkeling, vanuit de Master Social Work, waarbij centraal staat: "wat wil je leren en waar ligt jouw kracht?". Met een deskundig, betrokken team bieden wij professionele dagbesteding, thuisbegeleiding (ambulante begeleiding) en logeren (kortdurend verblijf) op de zorgboerderij en bieden wij wonen en dagbesteding op de landvilla.

Het klanttevredenheidsonderzoek onder de deelnemers in 2019 gaf een gemiddelde score van een 8,6!

Elke dag zet ons team zich in om de intrinsieke motivatie van de deelnemers te mobiliseren, zodat zij zich optimaal veilig en begrepen voelen en zo kunnen ontwikkelen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Alldrik en de projecten? Dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt 4 keer per jaar verstuurd en is niet bedoelt om te 'spammen', maar puur om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Wij vinden het leuk om dat met u te delen.

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (gebaseerd op 11 reviews)
Uitstekend73%
Heel goed27%
Gemiddeld0%
Kan beter0%
Kan veel beter0%

Naar de review pagina

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, .

Facebook

Zo sterk als een matroos op onstuimige zee,
Want jij maakt een boel ellende dagelijks mee.
Niet iedereen kan jouw talent beschrijven of lezen,
Dat heeft zich door de jaren heen helaas wel bewezen.
Maar ik ga mij hard maken om jou iets te geven,
Waarbij jij niet hoeft te ontvangen, maar verder op kan leven.

- Manon van der Giesen, Locatiemanager Alldrik