Alldrik landvilla

Alldrik heeft ook landvilla's, waaronder één speciaal gericht op mensen met een complexere hulpvraag. Deze plekken zijn prikkelarm en bieden veel verschillende mogelijkheden, zowel qua rust en veiligheid als voor herstel en (talent-) ontwikkeling met de ruimte hectare bos en weide eromheen. Hier word ook een stukje woonbegeleiding en individuele begeleiding vanuit kleinschaligheid daarbij opgepakt. Geheel vanuit rust, de Triple-C benadering en volledig op maat. De locaties zijn van de familie Van der Giesen en zijn ontstaan, omdat zij de missie hebben ook een menselijk bestaan te creëren voor mensen met een licht verstandelijke beperking en complexe problematiek die vaak tussen het zogenoemde ‘wal en schip’ vallen. Voor hen wil Alldrik een oplossing bieden, waarin een team gespecialiseerde ondersteuners het gedrag wél goed verstaat en de passende begeleiding kan bieden. Ook hier werken we vanuit het Samen 100% principe en vult de begeleiding aan waar nodig. Alle specialistisch ondersteuners hebben jarenlange ervaring met de meeste complexere jongeren en volwassenen en weten goed aan te sluiten bij wat iemand écht nodig heeft en zien waar bepaalde gedragsproblematiek vandaan komt.

Het klanttevredenheidsonderzoek onder de deelnemers in 2019 gaf een gemiddelde score van een 8,6!

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Alldrik in het algemeen en de projecten? Dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt 4 keer per jaar verstuurd en is niet bedoelt om te 'spammen', maar puur om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Wij vinden het leuk om dat met u te delen.

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (gebaseerd op 11 reviews)
Uitstekend73%
Heel goed27%
Gemiddeld0%
Kan beter0%
Kan veel beter0%

Naar de review pagina

Facebook

10 months ago

Alldrik
🌼 PLEK BESCHIKBAAR VOOR DAGBESTEDING 🌼Er zijn nog meerdere plekken beschikbaar voor dagbesteding bij Alldrik Zorgboerderij van dinsdag t/m vrijdag. Bent u of kent u iemand en op zoek naar een passende dagbesteding? Neem dan snel contact op met ons om de mogelijkheden met elkaar te bespreken! Dit kan door te mailen of bellen naar info@alldrik.nl of 0547-260550.Het dagprogramma bij de zorgboerderij gaat uit van intrinsieke motivatie, dit houdt in dat er activiteiten worden aangeboden die binnen uw interesses liggen en waar u voldoening uit haalt. Zowel buiten als binnen is er een divers aanbod in activiteiten (o.a. helpen bij huishoudelijke karweitjes als koken/bakken, het verzorgen van de dieren, creatieve activiteiten en werken in de tuin). Deze activiteiten worden aangeboden vanuit de Geef-me-de-5 en Triple C methodiek. Elke ochtend wordt er 1 op 1 samen met u een dagprogramma gemaakt waarbij er gewerkt wordt aan persoonlijke doelen. Alldrik wil dat mensen zich helemaal fijn en veilig leren voelen en succeservaringen op doen om doelen te behalen. Voor meer informatie over onze zorgboerderij en werkwijze kunt u een kijkje nemen op: www.alldrik.nlHopelijk zien we elkaar snel! 😄 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook