Maatwerk voor ouderen en volwassenen

Je thuis- en onder de mensen voelen.

Zorgerf

Dagbesteding voor ouderen en volwassenen


             
Alldrik biedt u om het zo te zeggen "all inclusive dagbesteding op maat".


Samen met u gaan we op zoek naar wensen, mogelijkheden, hobby’s en interesses. We vormen zo samen uw persoonlijk traject, inventariseren uw persoonlijke hulpvragen op diverse levensgebieden en vormen samen uw meest ideale dagbesteding, samen met anderen. Het warme, persoonlijke, gastvrije en open karakter van Alldrik zorgt ervoor dat je jezelf thuis en op je plek voelt. Je wordt goed verzorgd op een prachtig plekje, in een opgewekte sfeer en bent in goede handen. Veel kunt u zelf met uw netwerk. Zonodig helpen we dat versterken via het Alldrik netwerk. Hulpvragen op diverse levensgebieden kunnen we met u inventariseren en helpen oplossen door individuele thuisbegeleing door Alldrik, in uw eigen woonomgeving. Voorbeelden zijn het hulp en ondersteuning bieden m.b.t. het contact met instanties, specialistische zorgverleners, het helpen opstellen van dagprogramma's, planning, indicatieaanvragen etc.    

 

De oplossing voor intensief belaste Mantelzorgers

De liefdevolle mantel waarmee je als vanzelfsprekend voor jouw naaste zorgt of zelf verzorgd wordt, verdient groot respect.

MantelzorgEven de handen vrij en de dag voor jezelf is een voorwaarde om deze soms zware mantelzorgtaken op de lange termijn vol te kunnen houden. En daar willen wij je graag een handje bij helpen.

Bezorg je naaste een goed verzorgde, fijne dag bij Alldrik! Wij willen een luisterend oor zijn om jouw ervaringen en zorgen te delen. Alldrik biedt u de kennis en het netwerk om de weg te vinden naar de juiste ondersteuning.

Alldrik Buurt- en ontmoetingscentrum

Alldrik wil een goede buur voor jou zijn waar u graag komt, waar het gezellig is en waar veel leuks te doen is. Zoals: samen koken en natuurlijk ook samen eten, jeu-deboules spelen, sjoelen, biljarten, schilderen, fietsen of wandelen etc.

Door elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen bouwen we samen aan een nieuw netwerk en kunnen wij elkaar helpen. Zelf draag je daaraan bij binnen je mogelijkheden en je eigen kracht. Op jouw beurt kun je weer een beroep doen op de ander als je dat even nodig hebt. Immers: beter een goede buur dan een verre vriend. Zo nodig helpen wij je via het sterke Alldrik netwerk de weg te vinden richting informele of professionele hulp.

Wat kunnen we doen
voor jou?

Beleef die goed verzorgde, mooie Alldrik dagen op onze unieke, fraaie plek, omgeven door natuur en ruimte.

Bekijk onze diverse activiteiten voor jongeren, ouderen en bedrijfs- en familie arrangementen.

Neem direct contact op

Bekijk de plattegrond

Plattegrond Alldrik

Bekijk de plattegrond van Alldrik