Maatwerk voor jongeren met een beperking

Persoonlijke benadering: alles op 1 ....... voor jou!

Dagbesteding jongeren Alldrik

Bij Alldrik sta je pas ècht centraal

Begeleiding helemaal op maat op onze zorgboerderij, individuele ambulante maatwerkbegeleiding in je eigen woonomgeving en logeeropvang op een uniek plekje. Naast dagbesteding is er ook kort verblijf mogelijk op de locatie van de "parel" van een zorgboerderij: Alldrik in Markelo. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw mogelijkheden en waar jij gek op bent. Zo vormen we samen jouw traject en inventariseren jouw persoonlijke hulpvragen op alle levensgebieden, met jouw ideale dagbesteding. Veel kun je zelf of via je netwerk. Via het Alldrik netwerk kunnen we jouw netwerk helpen versterken. Alldrik biedt maatwerkbegeleiding in je eigen woonomgeving, met als doel om je zelfvertrouwen en zelfredzaamheid verder te ontwikkelen. Alldrik heeft een nieuw activiteitencentrum met o.a. twee verrassend mooie groepsruimten, sport- en spel mogelijkheden en een moderne keuken.
Er zijn ook grote terrassen om te relaxen. Van daaruit heb je een prachtig uitzicht op de Herikeresch en kun je genieten van leuke activiteiten, de natuur, de rust, de ruimte, de eigen biotuinderij en het paardrijden met onze prachtige Friese paarden. 

Alldrik dagbesteding op maat: uitdagend en hartstikke leuk!

DagbestedingDe wisselwerking tussen bezoekers, vrijwilligers, mantelzorgers, buurtbewoners, jeugd, mensen met een verstandelijke beperking, een aan autisme verwante stoornis en ouderen is iets waar wij graag naar op zoek gaan en in geloven. Het open, gastvrije, uitdagende karakter van Alldrik zorgt ervoor dat je jezelf thuis, op je plek en uitgedaagd voelt. Je bevindt je in goede handen en wordt prima begeleid. 

Alldrik ambulante maatwerkbegeleiding in je eigen woonomgeving

Versterken van je netwerk, zinvolle tijdsbesteding, recreatie, aandacht, regelmaat, rust, ruimte en structuur: sleutelwoorden van de ambulante thuisbegeleiding van Alldrik, gericht op zelfredzaamheid, zelfstandigheid en participatie. Onze visie is dat gezond eten, goed bewegen, fysieke- en mentale inspanning je helpt, ook m.b.t. je beperking en diverse levensgebieden. Alldrik biedt een totaaloplossing door de allesomvattende benadering van alles wat op je weg komt en voor jou belangrijk is! Alldrik biedt je zonodig deskundige hulp op financieel gebied, je dag-en week programma, je planning, je dagbesteding, je persoonlijke verzorging etc.  


Alldrik biedt begeleiding in je eigen woonomgeving, zowel persoonlijk als in de gezinssituatie. Op allerlei gebied, zoals b.v. je dag- en weekprogramma en planning, je persoonlijke verzorging en huishouden, je contacten met instanties en zorgverleners, het aanvragen van de indicatie, sociale contacten, op financieel gebied, je administratie en eventuele schuldenproblematiek, je netwerk, dagbesteding, reintegratie, werk, woning, inkomen en/of solliciteren.
Op Alldrik kun je rekenen als dat nodig is.

Alldrik kort verblijf/logeren: dè oplossing voor de mantelzorgers

De liefdevolle mantel waarmee familie en/of bekenden voor je zorgen waardeer je vanzelfsprekend zeer en verdient groot respect. Even de handen vrij en de dag voor zichzelf is voor hen een voorwaarde om deze soms zware mantelzorgtaken op de lange termijn vol te kunnen houden. Daar willen wij bij Alldrik door het bieden van logeeropvang graag bij helpen. Ook voor jezelf natuurlijk: een heerlijke onderbreking! 

Wat kunnen we doen
voor jou?

Beleef die goed verzorgde, mooie Alldrik dagen op onze unieke, fraaie plek, omgeven door natuur en ruimte.

Bekijk onze diverse activiteiten voor jongeren, ouderen en bedrijfs- en familie arrangementen.

Neem direct contact op

Bekijk de plattegrond

Plattegrond Alldrik

Bekijk de plattegrond van Alldrik